Emirdağ Lisesi mezunları, Eskişehir’de öğretmenleri ile birlikte buluştular - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Yaşam

Emirdağ Lisesi mezunları, Eskişehir’de öğretmenleri ile birlikte buluştular

Emirdağ Lisesi mezunları, Eskişehir’de öğretmenleri ile birlikte buluştular
Yayınlama: 20 Şubat 2023 Pazartesi - 940
A+
A-

Emirdağ Lisesi mezunları, Eskişehir’de öğretmenleri ile birlikte buluştular ve anılarını tazelediler. Emirdağ Lisesi mezunlarından bir grup; öğretmenleri Zafer Çaylı ve Abdil Kızılkılıç ile birlikte, Eskişehir Öğretmenevinde bir araya gelerek hasret giderdiler ve anılarını birlikte tazelediler.

Emirdağ Lisesi matematik öğretmeni Zafer Çaylı ile, fizik öğretmeni Abdil Kızılkılıç; Emirdağlı öğrencilerini hem bir üst eğitim kurumuna hazırlama, hem de kişilik gelişiminde başarılı çalışmalar yapmışlardı. Onların hayata nitelikli insan gücü olarak katılmalarını sağlamışlardı. Eskişehir Öğretmenevinde gerçekleştirilen buluşmaya katılan mezun öğrenciler adına Emirdağ Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter yaptığı konuşmasında, ‘’Değerli hocalarımıza duyduğumuz ahde vefa için bir araya geldik. Kendilerine sağlıklı, esenlikli bir ömür dileriz. Bizlerin yetişmesi için verdikleri emek için, bir kez daha teşekkürlerimizi arz ederiz’’ dedi. Buluşmaya katılan Emirdağ Lisesi mezunları; öğretmenleriyle olan münasebetlerine ait kalıcı ve unutulmayan hatıralarını anlattılar. Zaman zaman duygulu ve heyecanlı anlar yaşandı.

Emirdağ Lisesi öğretmenleri Zafer Çaylı ile Abdil Kızılkılıç, ‘’Geçmiş yıllarda mezun olan öğrencilerimize, bu vefalı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz. Öğretmenlik; atanmışlık değil, adanmışlık mesleğidir. Zaman zaman bir araya gelerek birlikte anılarımızı tazelemeliyiz’’ dediler.

Emirdağ Lisesi mezunu öğrenciler; ilerideki günlerde tekrar Eskişehir’de toplanmayı kararlaştırarak memnun şekilde ayrıldılar

 

HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL- ESKİŞEHİR

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024