Eskişehir’de ulaşıma zam kapıda.. - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Eskişehir’de ulaşıma zam kapıda..

Eskişehir’de ulaşıma zam kapıda..
Yayınlama: 10 Mayıs 2024 Cuma - 5.130
A+
A-

Toplu ulaşım ücretlerine zam yapılması gündeme geldi. Eskişehir'de toplu ulaşım zamlarından önce açıklama yaptırılan Minibüsçülerin zam istediği haberleri Eskişehir gündemine düştü. Bu açıklamalardan sonra en geç 1 ay içinde Eskişehirde toplu ulaşım zammı açıklanıyor. Bugüne kadar bu şekilde gerçekleşen ulaşım zamlarının bir yenisi daha gerçekleşecek gibi görünüyor. 

Kalabak suyu zammı da benzer şekilde uygulanıyor. Önce Kalabaksuculura zam istiyor şeklinde açıklamalar gündeme getiriliyor ardından da Kalabak Suyu'na zam yapıldı diyerek açıklama yapılıyor. 

Eskişehir Şoförler Odası tarafından Eskişehir’de hizmet veren dolmuş ve minibüsler için zam talebinde bulunuldu. Kararın bu ay içinde verilmesi bekleniyor. Ulaşıma zam talepleri ile ilgili konuşan Eskişehir Şoförler Odası Başkanı Kadir Ağır, “Geçen ay talep etmiştik. Bir ay sonra değerlendirelim denmişti. Şuan 15 TL olan dolmuş ve minibüs ücretinin 20 TL olması yönünde bir talebimiz var. Zam talebimizin nedeni tabi ki artan giderler” diye konuştu. 

Akaryakıt fiyatları bahanesi ile fiyatı değişmeyen elektrikle çalışan tramvaya ise zam yapılması tepkiyle karşılansa da Eskişehir büyükşehir belediyesi ulaşım zammını tüm toplu ulaşım araçlarına uygulamaya devam ediyor. 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024