Hatipoğlu: "Büyükerşen kendine saray yaptı" - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Hatipoğlu: "Büyükerşen kendine saray yaptı"

Hatipoğlu: "Büyükerşen kendine saray yaptı"
Yayınlama: 12 Şubat 2024 Pazartesi - 8.755
A+
A-

Yerel seçim tarihi yaklaştıkça gündemde ısınmaya devam ediyor. Eskişehir alışkın olduğundan farklı bir seçim atmosferi yaşıyor. Bir yanda 6. Kez aday olmak isteyen ancak aday yapılmadığı için seçimi manüple etmeye çalışan Büyükerşen, bir yanda bugüne kadar hiçbir adayın dile getirmediklerini dile getiren Cumhur ittifakının adayı Nebi Hatipoğlu.

Bugüne kadar Eskişehir’de Büyükerşen ve belediye ile ilgili bu kadar net ifadeler kullanan, eksikleri, liyalkatsizliği, ihaleleri dile getirn bir aday çıkmamıştı Eskişehir’de. Büyükerşen’in karşısında böyle bir ismin aday olması ve kendisinin ise aday olmaması nedeniyle yaşadığı gerginlik açıklamalarına da yansıyor.

CHP İl Başkanlığında CHP i.in sarf ettiği sözler hala hafızalardayken, Pazar günü Emek mahallesindeki açılışta Osmanlı için sarf ettiği sözlerin yankıları kısa sürede dinecek gibi görünmüyor.

Büyükerşen’in bu açıklamalarını yaptığı saatlerde ise Nebi Hatipoğlu Odunpazarında belediyedeki aile şirketine dönen belediyeden, liyakatsizlikten söz ediyordu.  CHP adayının Kadın olduğu vurgusuyla oy istemesine değinen Hatipoğlu, 5 yıldır genel sekreter olarak belediye kadınlar için ne yaptın dedi. Yasal zorunluluk olmasına karşın neden bir tane kadın sığınma evi yapmadınız diyen Hatipoğlu belediyedeki liyakatsizlik konusunda sert eleştirilerde bulundu.

Bu eleştirilerine bir de kamuoyunun çok bilmediği Büyükerşen’in kendisi için belediyeye yaptırdığı Saray olarak nitelendirdiği yerden bahsederek 20 hizmetçi çalıştırıldığını dile getirdi, belediyedeki makam aracı saltanatını anlattı.

Bizde merak edenler için Tashigo otel altındaki o etrafı yüksek duvarlarla çevrili, özel güvenliklerce çevrili olan bu alanın dışarıdan fotoğrafını merak edenler için yayınladık..





Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024