MHP TEPEBAŞI’NDA İSA SAĞSÖZ’ÜN ADAYLIĞI DENGELERİ ALT ÜST ETTİ. - Eskişehir Balyoz Haber

Hüseyin GÜVEN

Hüseyin GÜVEN
Hüseyin GÜVEN

MHP TEPEBAŞI’NDA İSA SAĞSÖZ’ÜN ADAYLIĞI DENGELERİ ALT ÜST ETTİ.

MHP TEPEBAŞI’NDA İSA SAĞSÖZ’ÜN ADAYLIĞI DENGELERİ ALT ÜST ETTİ.
Yayınlama: 1 Ocak 2015 Perşembe - 12.987
A+
A-

 MHP Tepebaşı kongresi 04 Ocak 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek.

 Herkes kongrenin tek adaylı yapılmasını beklerken, sürpriz bir şekilde Esnaf/İşadamı İsa Sağsöz’de kongrede aday olduğunu açıkladı.

 Sayın Sağsöz ile adaylığı hakkında bir söyleşi gerçekleştirdik.

 Sayın Sağsöz’ü son derece sakin ve özgüvenli gördüğümüz söyleyebilirim.

 Bir taraftan ÇAY/larımızı yudumlarken diğer yandan adaylığı hakkında sohbete devam ediyorduk.

 Sakarya Bölge Ocak Başkanlığı, Eskişehir Ülkü Ocağı Başkan yardımcılığı yapmış olan İsa Sağsöz MHP Tepebaşı İlçe tabanından gelen yoğun istek ve teveccüh üzerine adaylığını açıkladığını ifade ederek söze başladı. Belliki anlık gelişen bir duum değil. Uzun istişareler yapmış.

 Resmi açıklamanın ise 2 Ocak 2015 Saat: 14.00 de (Cuma Namazı akabinde) MHP Eskişehir İl Binasında yapılacağı söyledi.

 Teşkilatta /siyasi çevrelerde "MHP Tepebaşı İlçe Başkanlığı Adayı İsa Sağsöz’ün adaylığı sonrası kartlar yeniden açılıyor. Tüm dengeler alt üst olacağa benziyor" yorumlarını duyduk ilk önce.

Sayın İsa Sağsöz Bey'e kulak verelim;

“Bende varım. Sakarya Bölge Ocak Başkanlığı, Eskişehir Ülkü Ocağı Başkan yardımcılığı ve teşkilatlarında yöneticilik yaptım.

-Bu camianın çocuğu ve emektarı olan bir isim olarak üç hilalin iktidar yürüyüşünde üzerimize düşen görevi yerine getirmek için arkadaşlarımla yola çıktık.

-Çok güçlü bir kadromuz oluşturduk.

-Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletine, her şeyden önemlisi yüksek vasıflı Türk olmayı şiar edinmiş bir kardeşiniz olarak MHP Tepebaşı ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.  

 Belirtmek isterim ki!

 -Demokratik sistemin en önemli organlarından biri olan siyasi partilerin varlık nedenlerinden biri de delege iradesidir.

-Parti yönetimlerinin oluşum ve karar alma süreçlerinde müracaat edeceğimiz tek merci üyelerimiz ve delegelerimizdir. Biz onları biliriz ve güveniriz.

-Delege ve üye iradesine ipotek koyan, sınırlayan, vesayet altına almaya çalışan yapılar bizce meşru değildir. Başarılı olamayacaktır.

 -MHP Tepebaşı ilçe kongresi öncesinde partimiz hafızası olan aksakallı büyüklerimiz, arkadaşlarımız geçmiş dönemlerde parti ve ocak teşkilatlarında görev yapan kardeşlerimiz, üyelerimiz ve genç ülküdaşlarımızla kısaca teşkilatımızın her kademesi ile istişareler yaptık. Müthiş bir teveccüh gördük. /kararımızı verdik

 -Kimsenin güdümünde kalmadan yüreğimizi ülkücü harekete ve Tepebaşına vermek için adayız.

 -Kutlu yürüyüşe Tepebaşından başlayarak "LİDER ÜLKE TÜRKİYE" ve nihayetinde TURAN hedefine yürümeye kararlı olan bütün dava arkadaşlarımızı, fikirleri ve duaları ile hareketimize katılmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyoruz...

 -Neticede MHP Tepebaşı ilçe başkanlığını omuzlarıma yüklenmek istiyorum. Tepebaşını MHP’nin kalesi haline getirmek için, güçlü bir yönetim kadrosu ile 4 Ocak 2015 Pazar günü yapılacak kongreye herkesi bekliyorum.

 -Bu bir bayrak yarışı.

-Daha iyi daha güzel olma konusunda yarıştığımız aday arkadaşımıza başarılar diliyor ve kongrenin partimize, Tepebaşı ilçemize ve Eskişehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, yüreği vatan, millet, bayrak aşkı ile atan arkadaşlarımızı 4 Ocak 2015 Pazar günü kongre salonumuza davet ediyorum

-Son olarak Rahmetli BAŞBUĞUMUZUN iki büyük önemli emaneti ÜLKÜ OCAKLARI ve MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR dir. Kutsal ocaktaki vazifem geleneklerimize uygun bir şekilde sona ermiştir. Hizmetimi büyük Türk milletinin yegane ümidi olan MHP'de devam ettirmeye niyet ettim Allah utandırmasın.” Dedi.

Bizlerde Sayın İsa Sağsöz’e çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.

Yolunuz açık Cenab-ı hak yardımcınız olsun /utandırmasın Sayın Sağsöz…

Ves’selam.

Hüseyin Güven





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024