Biyolojik alanımız ve şifa - Eskişehir Balyoz Haber

Hüseyin DÜŞ

Hüseyin DÜŞ
Hüseyin DÜŞ

Biyolojik alanımız ve şifa

Biyolojik alanımız ve şifa
Yayınlama: 15 Aralık 2021 Çarşamba - 5.468
A+
A-

Dünya çapında milyonlarca insan, günümüz tıbbının teşhis edemediği ve tedavi edemediği hastalıklardan muzdarip. Modern tıp; bedeni tamamen fiziksel biçiminde görür ve bedeninizin enerji alanının sağlık ve esenliği sürdürmedeki önemini anlamaz.                            

Artık bilim insanlarının çoğu, insan organizmasının sadece moleküllerden oluşan fiziksel bir yapı olmadığını; beden içinde ve çevresinde titreşen, canlandırıcı ve bilgi alışverişinde bulunan enerji alanlarından oluştuğunu kabul etmektedir. Zamanla, enerji alanınızdaki tıkanıklıklar fiziksel sağlık sorunlarına, içsel, duygusal kargaşaya, stres, kaygı ve genel bir enerji eksikliğine yol açar.Biyolojik alanınız, fiziksel bedeninizin bir enerji resmidir. Tüm biyolojik fonksiyonlarınızı düzenleyecek bilgilerle canlı ve aktiftir.

Biyolojik alanınızdaki herhangi bir değişiklik, sağlığınızın hücresel, moleküler, atomik ve hatta atom altı yönlerini etkileyebilir. Stres, fiziksel ve duygusal travmalar, çevre ve hatta düşünceler bile biyolojik alanınızda dengesizlikler oluşturabilir. Aslında kendi frekansları olan tüm iç ve dış uyaranlar biyolojik alanı etkileyebilir ve karşılığında duygusal, zihinsel ve fiziksel semptomlar üretebilir. 

Negatif enerji frekansları, enerji alanınızda tıkanıklıklar oluşturarak vücudunuzdaki doğal enerji akışını bozar. Bioenerji şifacısının yapacağı çakra dengelemesi  bu tıkanıklıkları kırar ve vücuttaki enerji akışını yeniden kurar, böylece vücudun kendi doğal iyileşme mekanizmasını geri yükler.

Bağışıklık sisteminizin tüm bilgilerini içeren biyolojik alan, vücudun savunma sistemi olarak çalışmaktadır. Tıpkı bir şehrin içeriden değil de, kenarlardan savunulması gibi...

Herhangi bir dengesizlik önce biyolojik alanınızda ortaya çıkar ve bu daha sonra fiziksel bedende bir hastalık olarak gelişebilir.
Bioenerji eksikliği artar veya tutarsız hale gelirse savunma sisteminiz çöker ve en zayıf noktanızdan hastalanırsınız. Sağlık bilgisi bu enerjide bulunur ve her hastalığı tedavi edilebilir kılar.Bu mükemmel, akıllı enerjiye erişmek, bedendeki sağlığın enerjik potansiyelini uyandırır ve güçlendirir.

Alfa Bioenerji, vücudun kendi kendini iyileştirdiği ve "her şeyin" bu akıllı enerjinin tezahürleri olduğu  gerçeğine dayanarak, vücudun kendi doğuştan gelen iyileştirme mekanizmalarını harekete geçirmek için bioenerjetik bilgileri geri yükler ve dengeler.
Vücudumuz, varoluşu mümkün kılan bu yaşam enerjisini sürekli olarak besler.
Biyolojik alanınızın enerji potansiyeli, mükemmel bir şekilde düzenlendiğinde ve dengelendiğinde, vücudunuz ideal frekansta titreşir ve böylece sağlığa kavuşma süreniz kısalır. 

Bioenerji; yaşam sürdürme gücüdür. Bioenerji olmadan hayat olmaz.                          

İnsan bilinci de dahil olmak üzere evrenin tüm güçleri, Hz. Allah’ın var ettiği bu kozmik enerjinin dönüşümleridir.

Sonraki yazımızda buluşmak dileğiyle, enerjiniz ve inancınız daim olsun kıymetli dostlar...





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024