Milletvekili Fatih Dönmez’den 23 Nisan mesajı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Milletvekili Fatih Dönmez’den 23 Nisan mesajı

Milletvekili Fatih Dönmez’den 23 Nisan mesajı
Yayınlama: 23 Nisan 2024 Salı - 5.758
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 23 Nisan 2024 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl Kutlama Programı kapsamında Osmangazi Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa katıldı.

Program sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Dönmez, günün anlam ve önemini belirten şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, ulusal egemenliğimizin simgesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu, yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu özel gün, milletimizin bağımsızlık ve demokrasi yolundaki kararlı adımlarını ve çocuklarımıza olan inancını yansıtmaktadır.

Çocuklarımızın eğitimine ve sağlığına erişimlerinin önündeki engelleri kaldırma, onlara katılımcı bir eğitim ortamı ve müreffeh bir ülke sunma görevi için gece gündüz çalışıyor olmaktan mutluluk duymaktayız.

23 Nisan'ı, sadece bir bayram olarak değil, aynı zamanda çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir dünya bırakma sözümüzü yenilediğimiz bir fırsat olarak görmekteyim.

Bu vesileyle, aziz milletimizin ve çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar; Atatürk'ün "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" sözünü hatırlatarak, çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirasın, güçlü bir Türkiye olduğunu vurgulamak isterim.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024