Tepebaşı belediyesi organizasyonuyla Kızılinler Sakinleri ile buluştular - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Tepebaşı belediyesi organizasyonuyla Kızılinler Sakinleri ile buluştular

Tepebaşı belediyesi organizasyonuyla Kızılinler Sakinleri ile buluştular
Yayınlama: 26 Mart 2024 Salı - 2.691
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Kızılinler Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kızılinler Termal Projesini hatırlatan olmaması nedeniyle konu gündeme gelmedi.. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta kentteki kırsal mahalle sakinleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Ataç son olarak CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce ile birlikte Kızılinler Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Buluşmada Başkan Ataç ve Ünlüce, vatandaşlar ile sohbet ederek mahallede gerçekleştirilen belediye hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ataç mahalle sakinlerine seslenerek, “Burada son olarak Balkabağı Panayırı için bir araya gelmiştik. O kadar beğenildi ki hangi kırsal mahallemize, köyümüze gitsek hemşehrilerimiz orada da benzer etkinlikler istiyor. İklim krizi ve pandemi döneminde gıdanın ve üretimin ne kadar değerli olduğunu çok iyi anladık. O nedenle biz,  Kızılinler’de balkabağının ve kentimizdeki tüm ürünlerin yetişmesini, bunu sağlayan üreticilerimizi destekleme gayretindeyiz. Balkabağı Panayırı da çok keyifli ve yoğun katılım ile gerçekleşti. Bu tür organizasyonların çok önemli olduğuna inanıyorum. Öte yandan önümüzde bir yerel seçim var. Her zaman olduğu gibi yine desteğinizi eksik etmeyeceğinizi biliyorum. Gelecek dönemde sizlerin katkıları ile Ayşe Hanım ile birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız. 25 yıldır sizlerin desteği ile iktidarda kaldık, bundan sonraki 5 yıl da çok güzel çalışmalar yapacağız. Biz de hiçbir zaman sizin başınızı öne eğdirmedik. Her talep ve sorunda yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Zaten başka türlü olsaydı bugüne kadar görevde olamazdık. Her seçim akşamı Türkiye haritasında kırmızı rengi ile dikkat çeken bir Eskişehir var. Bu güzel görüntüyü 31 Mart akşamı da göreceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediyesi tarafından Kızılinler’in meşhur kabağının tanıtımı amacıyla düzenlenen Balkabağı Panayırını hatırlatan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, “Ben özellikle burada üretici kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Balkabağını üreten, Kızılinler Balkabağı olarak adının duyulmasını sağlayan üreticilerimizin her biri çok kıymetli. Bu festivaller devam etmeli. Eskişehir’in birçok önemli değeri var. Üreticilerimizle birlikte omuz omuza vererek bu değerlerimizin tüm Türkiye’ye tanıtacağız.  5 yıllık vizyon projelerimiz arasında üreticiyi, kırsalı güçlendirmek adına çalışmalar hazırladık. Göreve geldiğimiz ilk anda kırsaldaki yaşamı hareketlendireceğiz” dedi. 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024