Büyükerşen yasal değil demişti ama Ünlüce destek üstüne destek sözü veriyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Büyükerşen yasal değil demişti ama Ünlüce destek üstüne destek sözü veriyor

Büyükerşen yasal değil demişti ama Ünlüce destek üstüne destek sözü veriyor
Yayınlama: 22 Mart 2024 Cuma - 3.602
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yıllardır Eskişehirspor'a destek vermenin yasal olmadığını söyleyerek Eskişehirspor'a neden destek vermediğini açıklamıştı. Ancak yıllardır Büyükşehir Genel Skreteri olarak görev yapan CHP Eskişehir Büyükşşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ayşe Ünlüce Eskişehirspor'a destek vereceğni ifade ediyor. 

Geçtiğimiz haftalarda vizyon projelerini açıklarken Eskişehirspor'a destek vereceklerini deplasman giderlerini büyükşehir belediyesi olarak karşılayacaklarının sözünü veren Ayşe Ünlüce yeni bir destek sözü daha verdi. 

Madem yasal sorun yoktu Büyükerşen'i niye uyarmadı?

Yılmaz Büyükerşen'nin yasal değil açıklamalarını yıllardır dinleyenler ise "Ayşe Hanım sonuç olarak avukat olduğuna göre yasal olmayan bir konuda söz vermez. O zaman yıllardır başkanı neden uyarmadı yasal değil sözünün yanlış olduğu konusunda. Yıllarca bizi kandırdılar mı?" yorumları yaptılar.

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte Deliklitaş Mahallesi Asarcıklı Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kent genelinde ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, esnafın taleplerini dinledi.

"EskartPlus ile Eskişehirspor’a destek olacağız"

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı projelerini esnafa anlatan Ayşe Ünlüce, “Dengeli Kalkınma”nın öneminden bahsetti. Ünlüce, “Esnafımız EskartPlus ile geniş bir müşteri ağına erişecek ve satışlarını artırma fırsatı bulacak. Ayrıca, EskartPlus her kullanıldığımızda Eskişehirspor’umuza destek olmuş olacağız. Temassız ödeme özelliği sayesinde, işlemlerimiz hem hızlı hem de güvenli bir şekilde gerçekleşecek. Toplu taşıma kullanımını daha cazip kılmak ve vatandaşlara maliyet avantajı sunmak adına, EskartPlus ile yapılan toplu bilet alımlarında büyük indirimler sağlanacak. EskartPlus, günlük yaşantımızı kolaylaştıracak ve şehrimize değer katacak bir kart olacak” dedi.  



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024