Seçimlere Mafyamı Karıştı? Ekrem İmamoğlu İşin Neresinde? - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Seçimlere Mafyamı Karıştı? Ekrem İmamoğlu İşin Neresinde?

Seçimlere Mafyamı Karıştı? Ekrem İmamoğlu İşin Neresinde?
Yayınlama: 15 Mart 2024 Cuma - 5.033
A+
A-

Adaylıktan çekilmek zorunda kalan Şükrü Ciravoğlu yaşadıklarını ayrıntıları ile anlattı. Mafya ve İmamoğlu faktörü var mı?

Adaylığı Yüksek seçim kuruluna bildirildikten sonra yaşadığı baskılar sonucu hastane odasında notere imza vererek adaylıktan çekilen Şükrü Ciravoğlu yaşadıklarını Gözcü tv de Alptekin Aydoğan’a anlattı. Sürece dahil olanlar arasında karanlık isimler var mıydı? Ekrem İmamoğlu faktörü var mıydı? Tüm sorulara yanıt verdi.

Gözcü Tv de Alptekin Aydoğan’ın sunduğu programa konukolarak katılan Edirne Belediye Başkanlığı Eski Adayı Şükrü Ciravoğlu tümsöylentilere açıklık getirdi. Yaşadığı süreci tüm ayrıntıları ile anlatanCiravoğlu, yaşananların bir organizasyon, bir operasyon olduğunu belirtti.

Yaklaşık ikibuçuk yıl önce Edirne’nin önde gelen CHP lileriile birlikte çalışmalara başladıklarını belirten Ciravoğlu, ön seçimlerde enyakın rakibi Filiz Gencan Akın’ın iki katı oy alarak aday seçildiğini, ardındanYSK ya bildirildiğini ve Ankara’da gerçekleşen aday tanıtım lansman toplantısındada Genel Başkan tarafından Edirne Adayı olarak açıklandığını söyledi. Adayolarak YSK ya bildirilmesine rağmen çeşitli guruplarca sosyal medya da ‘’Herşeybitmedi’’ ‘’Biz bitti demeden birmez’’ şeklinde kampanyalar yapıldığını belirtenCiravoğlu, kontrol ve küçük bir operasyon nedeniyle hastane de geşirdiği birgün içinde baskılara maruz kalarak adaylıktan çekildiğini anlattı.

Bizzat CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından aranarak akşam5 e kadar ya istifa et, ya da ben alırım şeklinde baskı gördüğünü belirtenCiravoğlu, ön seçim döneminde de rakibi aday adayının mafya olarak tabiredilecek guruplarla birlikte olduğunu söyledi. Ciravoğlu, adaylıktançekilmesinin hemen ardından İBB Başkanı İmamoğlu’nun hemen video çekmesini de,zaten var olan bir hazırlık varmış, İmamoğlu’nun da bu organizasyonda olduğuşüphesi bizde var diye belirtti.

Kendisini destekleyenlerin yaşananlara büyük tepkisiolduğunu belirten Ciravoğlu, ya sandığa gitmeyecekler ya da başka partilere oyverecekler dedi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024