Erhan Erden’e bir plaket de “Osmanlı Ocaklarından” geldi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Politika

Erhan Erden’e bir plaket de “Osmanlı Ocaklarından” geldi

Erhan Erden’e bir plaket de “Osmanlı Ocaklarından” geldi
Yayınlama: 11 Mart 2024 Pazartesi - 4.129
A+
A-

Osmanlı Ocakları İl Başkanlığının anket yaparak hazırlamış olduğu “ Eskişehir’e değer katanlar” plaketine ilçe belediyeleri dalında Seyitgazi cumhur ittifakı Belediye başkan adayı Erhan Erden layık görüldü.

Osmanlı ocakları il başkanı Sezgin Kocabay, Seyitgazi İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Tepebaşı ilçe başkanı Abdullah Gürbüz, Osmanlı ocakları yüksek istişare kurulu Başkanı Ertuğrul Kaya’ nın katılımı ile Seyitgazi Seçim koordinasyon Merkezi’nde yapılan ödül takdim töreninde Belediye başkan adayı Erhan Erden yapmış olduğu konuşmada;

Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bu dönemde Ocak Partisi ve Osmanlı Ocaklarının tamamen gönüllü teşekkülleri ve çok kıymetli çalışmalarıyla cumhur ittifakına vermiş oldukları desteğin altın değerinde olduğunu söyleyerek,  İl Başkanı Sezgin Kocabay ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Erden: “ bu seçimde Eskişehir halkı kaderini oylayacak, Eskişehir’in çevre illerle rekabetinde adeta büyük bir köy görünümüne dönüştü. Büyükşehir Belediyesinin maalesef heykel ve algı belediyeciliği ilçeleri de hizmetsizliğe mahkum etti. Bizim Afyon’dan ne eksiğimiz var? Bizim Kütahya’dan ne eksiğimiz var? çok çalıştığımız halde caddelerimiz, sokaklarımız, Mahallelerimiz ve şehirlerimiz adeta depremden çıkmış harabe ve metruk yıkıntılara dönüşmüş durumda. Halkın temel ihtiyaçları olan ve belediyelerin halka gerekirse bedelsiz sunması gereken bir çok hizmetin ticari mantıkla kazanç kapısına dönüştüğünü üzülerek görüyoruz. Bütçeye gelince aldıkları parayı heykellere, parklara, konserlere harcayanlar sıra hizmete gelince merkezi hükümeti bahane ederek bunca geçen süreye rağmen hiçbir hizmet üretmemeleri artık gizlenecek bir gerçek olmaktan çıkmıştır. Halkımızın büyük bir uyanışla bizi desteklemesi halinde merkezi hükümetin vereceği desteklerle başta ilçemizin doğalgaz, altyapı, çevre yolları, imar düzenlemeleri gibi bir çok sorununu çözüme kavuşturacağız. Köylerimiz son teknoloji asfalt çalışmasıyla çift şerit yollarla daha ulaşılabilir olacak. İlçemiz çok kısa bir sürede turizm odaklı sosyal projeler, konserler, etkinlikler kermesler, fuarlar düzenleyerek Kahvehane, lokanta ve marketlerde esnafın, çarşı pazarın yüzünü güldüreceğiz. Kapı kapı dolaşıyoruz, kapı kapı dolaşmaya da devam edeceğiz. Biz gönülleri almaya gönülleri fetih etmeye talibiz. Halkımız bize inansın ve güvensin. Allah’ın izniyle büyük bir aşkla Seyitgazi halkına layık olduğu hizmeti üreteceğiz. dedi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024