Ziraat Bankası bin lira ödeme veriyor! - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

Ziraat Bankası bin lira ödeme veriyor!

Ziraat Bankası bin lira ödeme veriyor!
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba - 2.969
A+
A-

1 Nisan'da başlayan bin lira değerinde Bankkart hediye kampanyası 30 Nisan'a kadar devam edecek. Ziraat Bankası kampanyayla ilgili açıklama yaptı

Ziraat Bankası, 1 Nisan tarihinde başlattığı ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan bin lira değerinde Bankkart hediye kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Kampanya kapsamında, müşterilere özel fırsatlar sunulacak ve Bankkart sahibi olan kullanıcılara bin lira değerinde hediye kazanma şansı tanınacak.

ZİRAAT BANKASI BİN LİRA ÖDEME YAPIYOR

Ziraat Bankası, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile müşterilerine bin lira değerinde Bankkart puan hediye ediyor.

İşte Bankanın yaptığı o açıklama

“Bankkart'ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir”

images.png

ÖDEME NASIL ALINACAK? İŞTE ŞARTLAR
Kampanya 1-30 Nisan 2024 tarihlerinde geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılabilirsiniz. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir. Ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerlidir.


Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024