TEI-TUSAŞ, KPSS şartı olmadan 50 bin TL maaşla personel alımı başlattı! - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

TEI-TUSAŞ, KPSS şartı olmadan 50 bin TL maaşla personel alımı başlattı!

TEI-TUSAŞ, KPSS şartı olmadan 50 bin TL maaşla personel alımı başlattı!
Yayınlama: 17 Mart 2024 Pazar - 31.343
A+
A-

Türkiye'nin önde gelen havacılık ve savunma sanayi şirketleri olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ  ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii  heyecan verici bir duyuruyla gündeme geldi. Her iki şirket de yüksek maaşlarla çalıştırmak üzere personel alımı yapacaklarını duyurdu.

TAİ ve TUSAŞ yüksek maaşlarla personel alımı için hazırlıklara başladı!

TAİ ve TUSAŞ'ın yaptığı açıklamaya göre, şirketlerin hızla büyüyen ve gelişen yapısına uygun nitelikli personel alımı için adımlar atılacak. Bu alımların detaylarına ilişkin şirketlerin resmi internet sitelerinden ve ilgili duyurulardan takip edilebileceği belirtildi.

Yapılan açıklama, havacılık ve savunma sektöründe kariyer yapmak isteyenler için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. TAİ ve TUSAŞ'ın sunduğu yüksek maaşlar ve kariyer imkanları, nitelikli adayların ilgisini çekiyor ve sektördeki istihdama önemli katkılar sağlayacağı öngörülüyor.

Hangi kategorilerde alım olacak?

Son dakika açıklamasına göre, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ile TUSAŞ, farklı kadrolarda personel alımı yapacak.Alınacak pozisyonlar arasında Elektrik - Elektronik Teknisyeni, Kazan Teknisyeni, Satınalma Uzmanı, Yan Sanayi Geliştirme Satınalma Uzmanı, Motor Tasarım Araçları Geliştirme Mühendisi, Çevre Mühendisi, Soğutma Teknisyeni, Elektronik Bakım Teknisyeni, Elektronik Bakım Mühendisi, Elektrik Bakım Teknisyeni, Özel Proses Mühendisi, Blisk ve İleri İmalat Mühendisi, Döküm Proses Teknisyeni, Mekanik Bakım Mühendisi, Mekanik Bakım Teknisyeni, Tesis Bakım Mühendisi, Yalın Üretim Mühendisi, İmalat Mühendisi ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı gibi pozisyonlar bulunuyor.

İlana başvurular, internet üzerinden özgeçmiş göndererek gerçekleştirilmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, müracaatlarını yapmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirler: Başvuru için tıklayınız.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024