TEI, Yetenek Gelişim Programlarına Bir Yenisini Daha Ekledi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

TEI, Yetenek Gelişim Programlarına Bir Yenisini Daha Ekledi

TEI, Yetenek Gelişim Programlarına Bir Yenisini Daha Ekledi
Yayınlama: 13 Mart 2024 Çarşamba - 4.269
A+
A-

Türkiye’nin havacılık motorlarında lider şirketi TEI, her seviyede eğitimi desteklemeye devam ediyor. Üniversite öğrencilerine, genç yeteneklere ve profesyonellere yönelik eğitim programlarının ardından TEI, bu kez meslek lisesi öğrencileri için devreye aldığı eğitim programının lansmanını gerçekleştirdi.

Eskişehir Valiliği’nin himayesinde ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla başlatılan Havacılık Teknisyen Okulunun açılışı, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Celile Eren Ökten, etkinliğe ev sahipliği yapan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit’in katıldığı törenle yapıldı.

Konuşmaların ve imzalanan protokolün ardından Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, Havacılık Teknisyen Okulu’nun ilk dersi “TEI101”i, Eskişehir’deki meslek liselerinden gelen öğrencilere anlattı.

8 hafta sürecek Havacılık Teknisyen Okulu isimli programda, havacılık ve savunma sanayi sektöründe yer alan üretim – imalat alanlarıyla ilgili teknik derslerden oluşan, teknik bilgi ve becerilerinin yetkinliğini artırmayı hedefleyen dersler yer alıyor.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024