Tarım ve Orman Bakanlığı Teşkilatları Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı Teşkilatları Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı Teşkilatları Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yayınlama: 13 Mart 2024 Çarşamba - 4.355
A+
A-

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde Anadolu Tarım İşletme Müdürlüğü’nde (TİGEM Mahmudiye) 5 Mart 2024 Salı günü Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Kurum Müdürlerince koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 Tarım ve Orman  Bakanı İbrahim Yumaklı’nın  talimatlarıyla Bakanlığa bağlı  kuruluşlar arasındaki koordinasyonun sağlanarak işbirliğinin  artırılması  amacıyla, gerçekleştirilen toplantıya Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Anadolu Tarım İşletmesi Müdürü (TİGEM Mahmudiye) Hüseyin Yılmaz, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı İsmet Kıraç, Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Sabri Çakır, Toprak Mahsulleri Ofisi Eskişehir Baş Müdürü Mehmet Murat Hasçuhadar, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Mehmet Sait Kanar,  Eskişehir Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Nafi Sayın, Eskişehir Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Abdülkadir Ertürk,Eskişehir Şeker Fabrikası Müdür Yardımcısı Ferudun Çoban ve özel davetli olarak Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Zerrin Demirörs katıldı.  

İlgili toplantıda Eskişehir tarımını doğrudan ve dolaylı yoldan etkileyen ve ilgili kurumlarca tespit edilen sorunlar ele alındı. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı ilgili kurum/kuruluşlarca Eskişehir ilinde gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirildi. Toplantıda temsil edilen Kurum ve Kuruluş amirlerince kurumlarının sorumluluk alanlarındaki çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Toplantıda Eskişehir’de Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı kamu kurum ve kuruluşlar arasındaki iletişim ve koordinasyonun önemine vurgu yapıldı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024