Kadın Kooperatifleri ve Kamu Buluştu - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

Kadın Kooperatifleri ve Kamu Buluştu

Kadın Kooperatifleri ve Kamu Buluştu
Yayınlama: 10 Mart 2024 Pazar - 3.527
A+
A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İl Müdürlüğü konferans salonunda “Kadın Kooperatifleri ve Kamu Buluşuyor” programı düzenlendi.

Dünya Kadınlar Günü özelinde kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini kadın kooperatiflerimizin çalışmaları hakkında daha etkin fikir alışverişinde bulunmaları amacıyla düzenlen programın açılışında konuşmasını gerçekleştiren İl Müdürümüz Orhan Bayrak programa katılım gösteren Kadın Kooperatifleri ve Kadın Kamu Kurul Temsilcilerine teşekkürlerini iletti.

Kadın erkek fırsat eşitliğine dikkat çeken Vali Yardımız Sayın Dr. Hasan Çiçek ise konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar gününün tarih içerisinde taşıdığı anlama vurgu yaptı. Kadınların Kooperatifler yoluyla güçlendirilmesi için Kamu ve STK işbirliği ile kadınlarımıza daha çok fırsat ve imkan tanımamız gerektiğini ifade etti.

Vali Yardımcımız Sayın Çiçek’in konuşmaları sonrasında katılımcılara Valiliğimiz himayelerinde İl Müdürlüğümüz ve Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nin katkılarıyla hazırlanan İlimizde yaşayan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar günü özel videosunun gösterimi yapıldı.

Gösterimin ardından Kadın Kooperatifleri Çalışma gurubunu temsilen sahneye çıkan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Orhan Bayrak’ın Moderatörlüğünde Ticaret İl Müdürü ve Tarım Orman İl Müdürü sunumlarını gerçekleştirdi.

Ticaret İl Müdürü Cemil KÜRKÇÜ yaptığı sunumda Kadın Kooperatiflerine sağlanan desteklerden bahsetti. Tarım Orman İl Müdürü Ender Gümüş Bu yıl başlayacak olan Hibe Proje Programlarının detaylarını anlattı.

Program sonrasında katılımcılar İl Müdürlüğümü binamızda kurulan Kadın Kooperatifleri tarafından hazırlanan stantlar ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Programa Vali Yardımcılarımız Ali ÇETİN, Dr. Hasan ÇİÇEK, Beylikova Kaymakamı Kübra EROĞLU, İl Müdürümüz Orhan Bayrak, Ticaret İl Müdürü Cemil KÜRKÇÜ, Tarım Orman İl Müdürü Ender Muhammed GÜMÜŞ, Eskişehir PTT Başmüdürü Tufan Önder Kadın Kooperatifleri ile Müdürlüğümüz Kuruluş İdarecileri ve personellerimiz katılım sağladı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024