Şişecam, JEC World’de Üstün Nitelikli Cam Elyaf Ürünlerini Sergiledi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

Şişecam, JEC World’de Üstün Nitelikli Cam Elyaf Ürünlerini Sergiledi

Şişecam, JEC World’de Üstün Nitelikli Cam Elyaf Ürünlerini Sergiledi
Yayınlama: 8 Mart 2024 Cuma - 3.371
A+
A-

Türkiye’nin öncü cam elyaf üreticisi olan Şişecam, 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında Paris’te düzenlenen JEC World Fuarı’na katıldı. Şişecam JEC World’de, kompozit sanayinin temel girdilerinden olan cam elyafı alanındaki üstün kaliteli ürünleri hakkında dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerini bilgilendirdi.

Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek global oyuncu olan Şişecam, kompozit sanayinin tüm değer zincirini tek bir çatı altında toplayan JEC World’de, sektör profesyonelleriyle bir araya geldi. Cam elyaf konusundaki uzmanlığıyla rüzgâr enerjisi, elektronik, otomotiv, inşaat, savunma sanayi, denizcilik ve mühendislik plastikleri gibi birçok sektöre girdi sağlayan ve çözüm ortaklığı sunan Şişecam, fuarda katma değerli ürünlerini sergiledi.

JEC World’de, global kalite kuruluşlarının onayını alan yüksek standartlardaki keçe, çok uçlu fitil, tek uçlu fitil ve kırpma ürünlerini sergileyen Şişecam, bu yıl geliştirdiği LFT, EMAT7 ve geliştirmekte olduğu yarn ürünü hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi. 

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024