Sabancı üniversitesi öğrencileri iş dünyasına ilk adımlarını ODE yalıtım’da attı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

Sabancı üniversitesi öğrencileri iş dünyasına ilk adımlarını ODE yalıtım’da attı

Sabancı üniversitesi öğrencileri iş dünyasına ilk adımlarını ODE yalıtım’da attı
Yayınlama: 6 Mart 2023 Pazartesi - 1.335
A+
A-

ODE Yalıtım, üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarına destek olmak için Sabancı Üniversitesi iş birliği ile yürüttüğü “İş Dünyasına İlk Adım Programı”nın ikincisini gerçekleştirdi. Farklı departmanları yakından tanıyan öğrenciler programın son aşamasında üst düzey yöneticilere bir sunum yaparak, iş süreçleriyle ilgili önerilerini paylaştı.

Türkiye’nin yüzde 100 sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarına katkı sunmak, şirketi ve sektörü tanıtmak amacıyla Sabancı Üniversitesi iş birliği ile yürüttüğü “İş Dünyasına İlk Adım Programı”nın ikincisini tamamladı. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen programa, farklı fakültelerin birinci ve ikinci sınıflarında öğrenim gören beş öğrenci katıldı.

Gizem Özgüney: “Klasik stajdan farklı bir program”

Programı, klasik bir stajdan farklı tasarladıklarını söyleyen ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney, “Programa katılan üniversite öğrencileri için her departmanı tanıyabilecekleri bir kurgu hazırladık. Çünkü bu öğrenciler, üniversite eğitimlerinin henüz başında. Kariyerlerini planlamaları için vakitleri var. Bu nedenle farklı birimlerimizden yöneticilerimiz ve çalışanlarımız ile tanışmalarını ve bilgi almalarını sağlıyoruz. Programımızın en önemli farklarından biri de öğrencilerden izlenimlerini, özellikle de gördükleri eksikleri ve bunlara yönelik önerilerini bize anlatmalarını istiyoruz. Öğrenciler de programın sonunda şirketimizin üst düzey yöneticilerine bir sunum yapıyor. Çok yaratıcı, iş süreçlerimize önemli katkılar sağlayacak fikirler ortaya çıkıyor. Bu programı her yıl düzenli olarak yapmayı planlıyoruz” dedi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024