DEMSA, 25 yıllık mühendislik tecrübesi ile üretime devam ediyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Ekonomi

DEMSA, 25 yıllık mühendislik tecrübesi ile üretime devam ediyor

DEMSA, 25 yıllık mühendislik tecrübesi ile üretime devam ediyor
Yayınlama: 30 Ocak 2023 Pazartesi - 1.313
A+
A-

Müşteri memnuniyetinden taviz vermeden, kaliteli, güvenilir ve kolay ulaşılabilir bir marka olarak hem ülke hem de global piyasada üst sıralarda yer almak misyonunu benimseyen Demsa Baca ve Havalandırma Sistemleri, 25 yıllık mühendislik tecrübesi ile üretimini sürdürüyor.

Eskişehir Sanayi Odası Üyesi Demsa, tasarım, imalat ve kalite tecrübesini çelik baca ve havalandırma sektörüne sunarken, modern teknoloji ve inovatif bakış açısı ile yüksek kalitede, ergonomik, ekonomik ve fonksiyonel ürünler geliştirip yurt içi ve yurt dışı pazarlara ulaştırmakta.

Firma olarak teknolojik gelişmeleri ve yenilikçi imalat modellerini yakından takip ederek sektöre öncülük yaptıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı İlker Demirgöz “Demsa olarak, müşteri memnuniyetini önceleyen yüksek güvenlikli ürünleri ile geniş servis zinciri oluşturarak yerli ve yabancı pazarlardaki payını arttırmayı amaçlamaktayız. Baca ve havalandırma sektörüne yönelik geniş ürün çeşitliliğine sahip olan firmamız, çözüm ortağı profesyonel bir firmadır. Değişen pazar şartları ve müşteri isteklerine göre yeni tasarlanan, kolay alınabilir, kullanılabilir, kaliteli ve güvenilir ürün yelpazesiyle sektöre yeni bir anlayış getirdik” değerlendirmesinde bulundu.

Yüksek kapasiteli ürünler

Eskişehir de kurulmuş üretim tesisleri ile gelişmekte olan ve güncel ileri teknoloji ile donatılmış makine parkuruna sahip olduklarını vurgulayan Demirgöz, tecrübeli yönetim ve çalışan kadrosu ile yüksek kapasiteli üretimler ürettiklerinin altını çizdi.

Tüm süreçlerde ERP sisteminin uygulandığını ve tüm sistemin hatasız izlenebildiğini anlatan Demirgöz, “Üretim hatlarında yalın üretim araçları kullanılmakta ve süreç yaklaşımı ile sürekli iyileştirme sağlanmakta. CE Belgesine sahip olan Demsa ürünleri ve servisi EN 1856-1, EN 1856-2 kalite güvence sistemi belgelerine de sahip. Çevre duyarlılığı bilinci en üst seviyede tutan firmamız bu konuda çok hassas” diye konuştu. 

ESO Haber’e imalat özellikleri konusunda da bilgi veren İlker Demirgöz, “Projelerinizde güvenle kullanacağınız ürünlerimiz; prosese özel, en son teknoloji ekipman ve makinalarla yalın üretim teknikleri kullanılarak üretilmekte. Pozitif ve negatif sistem tasarımlarına uygun, 80-1200 mm çap aralığında, tüm baca elemanları ve aksesuarları müşteri memnuniyeti önceliğiyle hizmetinize sunmaktayız. Demsa ürünleri; konut, otel, iş merkezi, avm, hastane, fabrika ve endüstriyel tesisler de güvenle kullanılmakta” dedi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024