Eskişehir’de Büyüklerimize Vefa Zamanı Projesi Kapsamında Eğitim Semineri Düzenlendi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Eskişehir’de Büyüklerimize Vefa Zamanı Projesi Kapsamında Eğitim Semineri Düzenlendi

Eskişehir’de Büyüklerimize Vefa Zamanı Projesi Kapsamında Eğitim Semineri Düzenlendi
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe - 3.624
A+
A-

Eskişehir İl Müftülüğü, Büyüklerimize Vefa Zamanı projesi kapsamında manevi danışmanlara ve oluşturulan genç timlere yönelik eğitim semineri düzenledi. Programa yoğun ilgi gösterildi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını İl Müftü Vekili Aytekin Akçın yaptı. Akçin, konuşmasında “Yaşlılarımız, hayatlarının büyük bir kısmını bu topluma emek vererek, özveriyle katkıda bulunarak geçiriyorlar. Onların tecrübeleri, bilgileri ve birikimleri bizim için paha biçilemez bir hazinedir. Ahde vefası yüksek bir toplum olarak bizlere, onlara saygı duymak, sevgi göstermek ve onların yanında olmak düşer.

Seminerde şu başlıklar altında sunumlar yapıldı:

• Yaşlılık Psikolojisi: Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden Meltem Usta tarafından sunuldu.

• Yaşlılarla İletişimde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar: Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Rehber Öğretmeni Harun Akmansoy tarafından sunuldu.

• Yaşlılara Hürmet ve Yaşlı Hakları: Eskişehir İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı İsmail Kaymak tarafından sunuldu.

Seminerin sonunda İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan yaptığı konuşmada, yaşlıların hayatımızdaki yeri ve dinimizce önemine değindi. Erdoğan, seminere katılan manevi danışmanlara ve gençlere teşekkür ederek, saha çalışmalarında kendilerine faydalı olacağını umduğunu söyledi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024