Kral Şakir’in heyecan dolu maceraları 6-14 Nisan’da Espark AVM’de - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Kral Şakir’in heyecan dolu maceraları 6-14 Nisan’da Espark AVM’de

Kral Şakir’in heyecan dolu maceraları 6-14 Nisan’da Espark AVM’de
Yayınlama: 5 Nisan 2024 Cuma - 2.496
A+
A-

Kral Şakir ile eğlenceli bir serüvene hazır mısınız?

 

Eskişehir’in buluşma noktası Espark AVM, çocukları unutulmaz bir serüvene davet ediyor. 6-14 Nisan tarihleri arasında maceraperest, meraklı ve eğlenceli bir karakter olan Kral Şakir’i ağırlamaya hazırlanan Espark AVM, minik ziyaretçilerinin hem yaratıcılığını ve hayal gücünü artırmalarına hem de eğlenceli ve öğretici vakit geçirmelerine fırsat sunuyor.

20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye yönetim portföyünde yer alan Eskişehir’in buluşma noktası Espark AVM, 6-14 Nisan tarihlerinde çocukların beğeniyle izlediği Kral Şakir tiyatro gösterisine ev sahipliği yapacak. Çocuklara eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunacak olan Kral Şakir tiyatrosu, aynı zamanda minik ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Bir alışveriş merkezi olmanın ötesine geçen Espark AVM, minik ziyaretçilerinin yaratıcılıklarına ve hayal güçlerine destek olmak amacıyla, çocukları, Kral Şakir ile buluşturmaya hazırlanıyor. Çocukların hayal dünyasını renklendirecek olan Kral Şakir tiyatro gösterisi, Espark AVM'nin -1’inci katında; 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde olmak üzere günde üç seans halinde gerçekleşecek. 4 yaş ve üzeri çocukların katılabileceği tiyatro gösterisinde, kontenjanların sınırlı olması nedeniyle her seans öncesinde etkinlik alanında kayıt yaptırılması gerekiyor. Bu eğlenceli yolculukta yerinizi alın, maceranın tadını çıkarın. 

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024