Emek’te lisenin yapımına başlandı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Emek’te lisenin yapımına başlandı

Emek’te lisenin yapımına başlandı
Yayınlama: 29 Mart 2024 Cuma - 7.084
A+
A-

Emek Mahallesi'nin istediği lisenin inşaatına başlandı. Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, "Söz verdiğimiz gibi takipçisi olduğumuz Emek Mahallemizin ihtiyacı olan lisemizin yapımına bugün başlandı. Bu daha başlangıç" dedi.

Eskişehir'de Emek Mahallesi'nde istenen lisenin yapımına başlanacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmış, Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp takipçisi olduğu konuyla ilgili müjdeyi duyurmuştu. 

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve çok sayıda vatandaşla bugün inşaat alanına gitti ve lisenin yapımına başlandığını duyurdu. 

Özkan Alp konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Emek Mahalleli Hemşehrilerim, bugün, verdiğimiz sözleri şimdiden tutmanın gururunu yaşıyorum. Sizlere söz verdiğimiz gibi takipçisi olduğumuz, Emek Mahallemizin yıllardır ihtiyacı olan lisemizin yapımına bugün başlandı. Emek Mahallesi'ne ve geleceğimize yapılan bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum. Bu daha başlangıç. Odunpazarı’nın hak ettiği #GerçekBelediyecilik ile tanışmasına az kaldı. 1 Nisan’dan itibaren Odunpazarımız için hep birlikte çalışmaya #HazırızKararlıyız" dedi. 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024