Özel EOSB Meslek Lisesinden, LÖSEV kampanyasına destek - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Özel EOSB Meslek Lisesinden, LÖSEV kampanyasına destek

Özel EOSB Meslek Lisesinden, LÖSEV kampanyasına destek
Yayınlama: 15 Mart 2024 Cuma - 1.227
A+
A-

ÖZEL EOSB MESLEK LİSESİNDEN, LÖSEV'İN 'ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN' KAMPANYASINA DESTEK

“Meslekte gerçek ve kalıcı başarı sağlamak, önce iyi insan olmak ile başlar" mottosuyla hareket eden Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, LÖSEV’in ramazan ayı dolayısıyla başlatmış olduğu “Önce Çocuklar İyileşsin” yardım kampanyasına sessiz kalmadı. Okul öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katkılarıyla oluşturulan ramazan kolileri LÖSEV’e teslim edildi.

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ramazan ayı dolayısıyla “Önce Çocuklar İyileşsin” sloganı ile Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (LÖSEV), başlatmış olduğu gıda yardım kampanyasına katılım sağladı. Öğretmen, öğrenci, personel ve velilerin katkılarıyla hazırlanan ramazan kolileri LÖSEV’e teslim edildi. Eskişehir OSB Başkan Vekili ve Okul Kurucu Temsilcisi Metin Saraç, LÖSEV’in başlatmış olduğu anlamlı kampanyaya, öğrencilere hem toplumsal duyarlılığı aşılamak hem de yardımlaşmanın önemini benimsetmek amacıyla destek sunduklarını ifade ederek, “LÖSEV, ‘ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzelidir’ inancıyla, her yıl on binlerce ailenin sofrasına bereket taşıyor. Biz de Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, bu anlamlı yardımlaşma örneğine kayıtsız kalmayarak destek olmak istedik” dedi.

Öğrencilerimize iyi insan olma prensibini aşılıyoruz

Okul olarak “Meslekte gerçek ve kalıcı başarı sağlamak, önce iyi insan olmak ile başlar" mottosuyla hareket ettiklerini söyleyen Saraç, “Bu anlayış okulumuzun ilk prensibini oluşturmaktadır. Bu prensibi okula kaydolan her öğrencimize, adımını attığı ilk günden beri aşılıyoruz. Öğrencilerimizin okulumuzdan mezun olma şartlarından biri de mutlaka gruplar halinde uygulamalı bir sosyal sorumluluk ve yardımlaşma projesi yapmaları ve bu projeden geçmeleridir. Bu prensipler çerçevesinde, okul öğretmenlerimiz, velilerimiz, personelimiz ve öğrencilerimiz LÖSEV aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için ramazan kolileri hazırladılar. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilerimiz ‘Önce Çocuklar İyileşsin’ dedi

Okul Müdürü Bülent Seğmen ise, “Ramazan ayı dolayısıyla LÖSEV’in ‘Önce Çocuklar İyileşsin’ sloganıyla başlattığı gıda yardım kampanyasına okul olarak biz de katılım sağladık. Bu kampanyaya katılarak öğrencilerimize hem toplumsal duyarlılığı aşılamak hem de yardımlaşmanın önemini benimsetmek amaçlanmıştır. Kampanyaya destek veren ve katılım sağlayan tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024