Anadolu Üniversitesi Yemekhanesi Ramazan’da da hizmet verecek - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Anadolu Üniversitesi Yemekhanesi Ramazan’da da hizmet verecek

Anadolu Üniversitesi Yemekhanesi Ramazan’da da hizmet verecek
Yayınlama: 10 Mart 2024 Pazar - 2.506
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Yemekhanesi Ramazan Ayı için sürdürdüğü hummalı hazırlıklarını tamamladı. Yemekhane, Ramazan Ayı boyunca özel menülerle personel ve öğrencilere hizmet vermeye devam edecek. Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetleriyle öğrencileri ve personeline uygun fiyata besleyici menüler sunmaya Ramazan Ayı’nda da devam edecek.

15 TL’ye lezzetli ve kaliteli yemek hizmeti

Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği olmak üzere pek çok kurumda olmayan üç öğün yemek servisi ile öğrencilerin ucuz ve sağlıklı bir şekilde sağlıklı beslenmesini önemseyen Anadolu Üniversitesi, yemek içeriklerinde sunulan kaliteli ürünlerden ödün vermiyor. Anadolu Üniversiteli öğrenciler her gün farklı ve çeşit çeşit hazırlanan lezzetli menülere yalnızca 15 TL’ye ulaşıyor. Üstelik menüler bizzat Anadolu Üniversitesinin Yemek Üretim Merkezi’nde üretiliyor ve hazırlanıyor.

Yemekhane Ramazan Ayı boyunca sahur ve iftarda da hizmet verecek

Anadolu Üniversitesi Ramazan Ayı boyunca kaliteli, besleyici, sağlıklı ve bütçe dostu menülerini zenginleştirerek öğrenci ve personeliyle buluşturmaya hazırlanıyor. Rektörlük tarafından alınan kararla birlikte öğrenci ve personeller Ramazan Ayı boyunca sahur ve iftar saatlerindeki zengin ve özel menülerden yararlanabilecek. Sahur için hazırlanan öğün 03.30’dan sonra, iftar için hazırlanan akşam yemeği hizmeti ise saat 20.00’ye kadar her gün devam edecek.

 

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024