Yeşilay Genel Başkanı Öğrenci ve Öğretmenlerimizle Yönelik Söyleşi Gerçekleştirildi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

Yeşilay Genel Başkanı Öğrenci ve Öğretmenlerimizle Yönelik Söyleşi Gerçekleştirildi

Yeşilay Genel Başkanı Öğrenci ve Öğretmenlerimizle Yönelik Söyleşi Gerçekleştirildi
Yayınlama: 7 Mart 2024 Perşembe - 2.004
A+
A-

Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk'ün Konuşmacı Olduğu Öğrenci ve Öğretmenlerimizle Yönelik Söyleşi Gerçekleştirildi.

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Bağımlılık Alanında Çalışan Kurumlarla İş Birliğini Güçlendirme Programında Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Yeşilay tarafından İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün destekleriyle Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk'ün konuşmacı olarak katıldığıöğrencilerimize yönelik "Neden Bağımlı Oluyoruz?" "Riskler ve Korunma Yolları", Rehber Öğretmenlerimize yönelik "Bağımlılık ve Çocuklar" "Risk Faktörleri" konulu söyleşiler gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşilere Vali Yardımcısı Salih Altun, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci, İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Yaşar Bildirici, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın, Yeşilay Eskişehir Şube Başkanı Ayşe Fert Dökmeci, Müdürlüğümüz idarecileri, diğer kurum temsilcileri, lise düzeyindeki öğrenciler ve rehber öğretmenler katıldı.

Gün boyu süren etkinliğin ilk oturumunda Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk "Neden Bağımlı Oluyoruz?" "Riskler ve Korunma Yolları" konusunda öğrencilerle, ikinci oturumunda "Bağımlılık ve Çocuklar" "Risk Faktörleri" konusunda Rehber Öğretmenlerimizle buluştu. Program rehber öğretmenlere paydaş kurumlardan gelen uzmanlar tarafından verilen eğitimlerin tamamlanmasının ardından son buldu.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024