ESTÜ ile Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Arasında Uluslararası İş Birliği Toplantısı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Eğitim

ESTÜ ile Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Arasında Uluslararası İş Birliği Toplantısı

ESTÜ ile Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Arasında Uluslararası İş Birliği Toplantısı
Yayınlama: 10 Mayıs 2023 Çarşamba - 2.200
A+
A-

Eskişehir Teknik Üniversitesi ile Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Arasında Uluslararası İş Birliği Toplantısı

Eskişehir Teknik Üniversitesi ile Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) arasında iş birliği toplantısı yapıldı. Toplantıda eğitim amaçlı yapılabilecek ortaklıklar yanında ERASMUS kapsamında yürütülebilecek olan ortak proje konuları da görüşüldü.

09 Mayıs Salı günü Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Genel Başkanı Sayın Aziz ŞASA ve Genel Sekreter Sayın Muhsin BOZKUR, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Öznur USANMAZ, Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sayın Uğur AVDAN, Uluslararası İlişkiler Birimi Müdürü Prof. Dr. Sayın Saye Nihan ÇABUK ile Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Nuray AT katıldı.

Toplantıda, amatör telsizciliğin önemi, afet durumlarında iletişimin devam edebilmesi için uygulanabilecek yöntemler, ve bu kapsamda yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu. “Amatör Telsizcilik ve Afet Haberleşmesi” konusunda yürütülebilecek ortak eğitim ve proje çalışmalarına ilişkin detaylar görüşüldü.

 

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024