ETO’dan 1590 aileye gıda yardımı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Yaşam

ETO’dan 1590 aileye gıda yardımı

ETO’dan 1590 aileye gıda yardımı
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı - 938
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da yardım elini uzatarak, 1590 aileye gıda yardımında bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) her Ramazan ayında yaptığı gıda yardımlarını bu yıl da gerçekleştirdi. ETO tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle 1590 aileye gıda yardımı yapıldı. Sıvı yağ, çay, toz şeker, un, pirinç, salça, makarna, arpa şehriyeden oluşan gıda kolileri Eskişehir’deki ilk ve orta dereceli 51 okul ve 8 dernek vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Yardımlar TOBB’un desteğiyle 8 dernek ve 51 okul aracılığıyla teslim edildi

Gıda yardımları hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği Ramazan yardımlarına bu yıl da devam ettiğini belirterek, TOBB’un da desteğiyle 1590 aileye yardım elini uzattıklarını kaydetti. Gıda yardımlarının ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Eskişehir’deki 8 dernek ve 51 okul vasıtasıyla teslim edildiğini belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, “Şehre Vefa” anlayışıyla hareket etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024