MÜSİAD ve İHH Dünya Yetimler günü dolayısı ile iftar programı düzenledi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Yaşam

MÜSİAD ve İHH Dünya Yetimler günü dolayısı ile iftar programı düzenledi

MÜSİAD ve İHH Dünya Yetimler günü dolayısı ile iftar programı düzenledi
Yayınlama: 26 Mart 2024 Salı - 1.653
A+
A-

MÜSİAD Eskişehir Şubesi ve İHH İnsani Yardım Derneği Eskişehir İl Başkanlığı işbirliği ile Dünya Yetimler günü dolayısı ile iftar programı düzenledi

MÜSİAD ve İHH İnsani Yardım Vakfı Eskişehir şubesinin ortak olarak düzenlediği Dünya Yetimler Gecesi programı gerçekleştirildi. Programa yaklaşık 200 yetim aile ile katılım sağlandı programa katılan yetim çocuklar için oyunlar düzenledi ve  hediyeler  verildi.

Senagalli Baymoor Niyane'nin Kuran tilavetiyle başlayan program çocukların oyunları ile devam etti.

Programda konuşma yapan MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir " Yetim meselesi bizim meselemiz. Gittiğimiz her yere hediye olarak yetim sponsorluk sertifikası götürüyoruz. Bugünkü iftar benim için çok anlamlı oldu. Bir dahaki Ramazanda Tüm İslam aleminin huzura ve refaha ulaştığı bir ortamda tekrar bir araya gelme temennisiyle hepinizin gecesi hayır olsun" dedi.

Programda bulunan İHH Eskişehir İl Başkanı Mehmet Şirin Aslan Özgürlük Filosu vurgusu yaptı Aslan, yakın zamanda özgürlük Filosunun hareket edeceğini ve bunun için destek veren Eskişehir halkına teşekkür etti. "Tekrar Akdeniz’deyiz, tekrar mavi Marmaraya yola çıkıyoruz dediği sırada salonda yükselen alkış sesleri dikkat çekti.

İşadamları, Sivil toplum kuruluşları ve akademisinlerin yoğunlukta olduğu program Eskişehir öğretmenevinde gerçekleştirildi.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024