Çanakkale İftarı’nda Değerler Buluştu - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Yaşam

Çanakkale İftarı’nda Değerler Buluştu

Çanakkale İftarı’nda Değerler Buluştu
Yayınlama: 20 Mart 2024 Çarşamba - 1.453
A+
A-

Eskişehir'de Çanakkale'den Gazze'ye Değerlerimizi Günümüze Taşıyoruz temasıyla düzenlenen Çanakkale İftarı, Çedes kapsamında gerçekleşti.

Eskişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Gül, Çedes Koordinatörü Nebile Kılıç ve Odunpazarı İlçe Müftülüğü Çedes Koordinatörü Emre Şimşek'in organizatörlüğünde gerçekleşen iftara, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Günyüzü, İl Gençlik Spor Şube Müdürü Şenol Cirit, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Şen Eskişehir İmam Hatip Lisesi eski Müdürü Kamil Uzun, Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Beytullah Çelik, Eskişehir İl Milli Eğitim Çedes Koordinatörü Şule Gül Engiz ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Çedes Koordinatörü Ayhan Küçükkartal katıldı.

Açlık ve yokluğu anlamak temasıyla düzenlenen iftar programında, Çanakkale Savaşı'nın önemi ve şehitlerimizin değeri vurgulandı. Geçmişten alınan ilhamla birlik ve beraberlik mesajı verilen programda, yardımlaşma ve dayanışma duyguları da güçlendirildi.

Çorba, somun ekmek, hurma ve sudan oluşan sade menü ile Çanakkale Savaşı'ndaki yokluklar da hatırlatılmış oldu.

Programda Çanakkale Savaşı'nın önemi ve şehitlerimizin değerine dair bir konuşmalar yapılarak şehitler için dua edildi.

Çanakkale İftarı, Çanakkale Savaşı'nın 107. yıl dönümünde şehitlerimizi anmak ve değerlerimizi günümüze taşımak için anlamlı bir program oldu.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024