Başarılarıyla Göğsümüzü Kabartan Çocuğumuz - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Yaşam

Başarılarıyla Göğsümüzü Kabartan Çocuğumuz

Başarılarıyla Göğsümüzü Kabartan Çocuğumuz
Yayınlama: 29 Şubat 2024 Perşembe - 4.476
A+
A-

Koruyucu aile hizmetinde amaç; korunma ve bakım altında bulunan çocuğun, karmaşık ve sorunlu olan dönemini örselenmeden geçirmesini ve normal hayatını devam ettirmesini sağlamaktır. Koruyucu aile, kurumla işbirliği içinde; çocuğa, öz ailesi, okulu ve çevresiyle ilişkilerini devam ettirmelerini sağlayarak yardımcı olur.

Gayemiz sevgi ve şefkatle dolup taşan yüzlerce aile ile bir tebessümün sıcaklığıyla hayata bağlanacak çocuklarımızı bir araya getirmektir. Bu hizmetten yararlanan ve başarılarıyla göğsümüzü kabartan çocuğumuz Mislina.

7 yıldır sevgi ve şefkatle dolup taşan ailesi yanında bir tebessümün sıcaklığıyla hayata bağlanan Mislina, Çin savunma sanatlarının genel adı olan Wushu alanında başladığı eğitimlerinin neticesinde katılmış olduğu birçok müsabakadan başarı ile ayrıldı.

Mislina’nın katılmış olduğu turnuvalarda ki bazı başarıları;

10-12 Kasım 2022 Sakarya Taichi şampiyonasında 2.’lik

5-17 Mart 2023 Antalya Geleneksel Wushu Türkiye Şampiyonası 1.’lik

11 Mayıs 2023 Eskişehir Okullar Arası Wushu Şampiyonasında 1.’lik

20-21 Mayıs 2023 Taichi Türkiye Şampiyonasında 1.’lik

14-17 Ağustos Edirne 6. Açık Balkan Wushu Şampiyonasında 1.‘lik

Avrupa Wushu Federasyonu tarafından 14-17 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen 1. Avrupa Wushu Şampiyonası’nda Avrupa 4.’lüğü

2024 Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası Taichi Minikler 9 Yaş 16 Form Kategorisinde 2. Olarak Gümüş Madalya kazandı.

Koruyucu ailemizi evinde ziyaret eden İl Müdürümüz Orhan Bayrak, Mislina’ya başarılarının daim olmasını ve her zaman destekleriyle yanında olduklarını belirtti. Aileye özverileri için teşekkür eden İl Müdürümüz Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendinin selamlarını iletti.

Ay Yıldızlı forma altında sayısız başarılar elde edeceğine inandığımız Mislina’nın büyük ailesi olarak ihtiyaç duyduğu her alanda yanında olmaya devam edeceğiz.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024