Eskişehir trafiği tatil de yapmıyor! - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Eskişehir trafiği tatil de yapmıyor!

Eskişehir trafiği tatil de yapmıyor!
Yayınlama: 12 Nisan 2024 Cuma - 9.014
A+
A-

Eskişehir'de uzun bir aradan sonra toplu ulaşım bayram süresince ücretsiz yapıldı. Buna rağmen şehir merkezinde trafik yoğunluğu devam etti.

Uzun yıllar araç sayısının artışını izlmekle yetinen ve bu konuda tedbirler almaktan uzak duran Büyükerşen yönetimin ardından şehirdeki trafik sorunu konusu daha uzun süre şehir gündeminden düşecek gibi görünmüyor. Düne güven diyerek seçilen yeni Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin ise en büyük trafik çözüm projesi ise "Park et, Devam et". Bu projeye göre şehirde büyük park alanları oluşturulacak, nerede oluşturulacağı merak edilen bu alanlara sürücüler araçlarını bırakarak, şuan bir çok hatta balık istifi taşımacılık yapılan toplu ulşaım sistemine geçerek yoluna böyle devam edecek. Uygulamanın nasıl olacağı şimdiden merak konusu. 

Bayramda ücretsiz olan toplu ulaşıma rağmen bir çok vatandaş için çözümcül olmayan toplu ulaşım sistemi vatandaşlarca tercih edilmedi ve bayramda da trafik yoğunlu yaşandığı için bir çok ana ulaşım hattında uzun kuyruklar yine oluştu.

Bayram ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar trafikteki yoğunluk nedeniyle bayram fark etmeksizin yine trafik çilesiyle yüzleşmek zorunda kaldılar.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024