Eskişehir Bayramlaştı - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Eskişehir Bayramlaştı

Eskişehir Bayramlaştı
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe - 6.063
A+
A-

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy'un ev sahipliğinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Eskişehir Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Vali Hüseyin Aksoy, bayramların birlik ve beraberliğimizi daha üst noktalara taşımak, varsa kırgınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırma adına önemli bir fırsat yaratan özel günler olduğunu ifade etti.

Aksoy programda yaptığı konuşmada; “Bu günlerimizi en iyi şekilde değerlendirmek millet olarak, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha üst noktalara taşımak adına önemli bir gün. Ben bu özel günde başta siz katılımcılar ve değerli aileleriniz olmak üzere tüm Eskişehirlilerin bayramını yürekten kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum. Bu bayramı özgürce burada kutlamamıza vesile olan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyorum. Yine Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu ülkenin birliği ve dirliğine mücadelesiyle katkı sunan herkesi rahmetle, sevgiyle, saygıyla anıyorum. Eskişehir'in birçok alanda daha iyi bir noktaya gidebilmesi için ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 31 Mart'ta mahalli idareler seçimleri yapıldı. Ben bütün siyasi partilerimizin, il başkanlarına, adaylarımıza teşekkür ediyorum. Herhangi bir olaya sebep olmadan seçimler gerçekleştirildi. Ve bu yönüyle de katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. Olgun bir seçimi hep birlikte yaşadık. Kazananları da tebrik ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Bayramlaşma programına Vali Hüseyin Aksoy ve Eşi Hülya Aksoy'un yanı sıra, Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı Hv. Org. İsmail Güneykaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024