Tepebaşında parkların bakımsızlığını gören yok mu? - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Tepebaşında parkların bakımsızlığını gören yok mu?

Tepebaşında parkların bakımsızlığını gören yok mu?
Yayınlama: 29 Şubat 2024 Perşembe - 4.452
A+
A-

Tepebaşındaki çocuk parklarının kaderine terk edilmiş hali vatandaşların tepkisini çekiyor. 

Havaların ısındığı bugünlerde vatandaşlar çocuklarını eğlenmesi için parklara çıkarıyor fakat kış aylarından bakımlarının yapılıp bahara hazırlanması gereken parklarda herhangi bir bakım onarım çalışması yapılmadığı görülüyor.

İstikbal gazetesinin haberine göre, Tepebaşı Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı olan parklardaki çocukların oynayabileceği kaydırak, salıncak, tahterevalli gibi oyuncakların paslı, kirli görüntüsü sağlık konusunda da soru işaretleri uyandırıyor.

Işıklar mahallesi, Şirintepe Mahallesi gibi bölgedeki bir çok parkın bakımsızlığının dikkate çekildiği haberde Geçtiğimiz ay, “2023 yılı da Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından verimli bir yıl olarak geride kaldı. Belediye ekipleri tarafından yıl boyunca yapılan çalışmalar ile 22 bin 865 metrekarelik 21 yeni park kente kazandırıldı” konulu paylaşımlar yapıldı ve konuyla ilgili Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın “Vatandaşlarımızdan parklarımız ile ilgili aldığımız geri dönüşler çok olumlu, insanımız yeşil alanları seviyor. Aynı zamanda çocuklarımızın da güzel ve sağlıklı biçimde vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak çok önemli. 2023’te 22 bin 865 metrekarelik 21 yeni parkı kent halkımızın hizmetine sunduk, 7 adet parkımızı da yeniledik” açıklamalarına yer verildiği de vurgulandı..



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024