100 yılın Kentsel Dönüşümüne aynı çamur! “RANT!!” - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

100 yılın Kentsel Dönüşümüne aynı çamur! “RANT!!”

100 yılın Kentsel Dönüşümüne aynı çamur! “RANT!!”
Yayınlama: 6 Şubat 2024 Salı - 3.775
A+
A-

6 Şubat deprem felaketini yıldönümünde kentsel dönüşüm ve risk alanlarıyla ilgili Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu‘nun bugün yapmış olduğu basın bilgilendirme toplantısında oldukça kapsamlı bir çalışmayı gördük. 25 yılda 24 daireyi yani 3 bloku 2 yıldır bitiremeyen Büyükerşen yönetimindeki Eskişehir Büyükşehir Belediye yönetiminin kentsel dönüşüm söyleminin de KARTON BELEDİYECİLİK anlayışının en belirgin örneği olduğunun ispatı gibi çevre yolunda duruyor..

Dudak ısırttı!..

Başkan Hatipoğlu slayt sunumu başladığında hayranlığımı gizleyemedim.

Mağdur Mahallelere eşit hizmet ve imar düzenleme Müjdesi!

CHP yönetimi döneminde en çok mağdur olan kenar mahalleler için kart artışıı ve imar düzenlemesi müjdesi uzun bir süredir Sütlüce, Esentepe Yeşiltepe, Zincirlikuyu Gazi, Fevzi Çakmak, Şarhöyük başta olmak üzere birçok kenar mahallenin beklediği düzenlemeydi.

AkParti adayı HATİPOĞLU Eskişehir’in kaderini değiştirecek bu projesinde yok yok!

Merkez 25 Mahalle, Küçük Sanayi Sitesi, Baksan, Teksan, Sultandere ilk göze batan yerler.. İlçelerdeki tespitler yine aynı özveri ile hazırlanmış...

Eskişehir için büyük FIRSAT!

Eskişehir’i gerçek manada heykel-karton belediyeciliğinden kurtarıp yaşanılabilir kentler arasında yerini alması halkın oylarına bağlı..

 Şimdiden boyalı basının çamurlu söylemleri yerini aldı. Hâlbuki 6 Şubat‘ın yıldönümünde kentsel dönüşüme engel olan malum CHP zihniyetinin engellemeleri ile deprem bölgesinde birçok kentsel dönüşüm planları hayata geçirilememiş, binlerce Can bu ihmal yüzünden hayatını kaybetmişti.

Önümüzde muhtemel bir deprem olması halinde Eskişehir’de yapıların %40’ı riskli yapı statüsüne yakınken kentsel dönüşümün ne kadar acil ve gerekli olduğu gerçeğiyle bugün bir kez daha yüzleştik. 6 Şubat gibi acıların tekrar yaşanmaması için kentsel dönüşüme ve NEBİ HATİPOĞLU‘na destek vermeyenler emin olun büyük bir vebalin altına da imza atmış olacaklar..

Birkaç kendini bilmez Hokkabaz “rant” söylemleri ile yüzyılın projesini sabote etmeye çalışacaklardır. Halbuki bu söylemi dile getirenler 25 yıldır Eskişehir’de altyapıya tek kuruş harcamayan bir zihniyetin sözcüsü konumunda olanlardır. Yeni inşaa edilmiş, modern,  sağlam depreme dayanıklı konutlarda daha güzel bir yaşam ve daha kaliteli bir çevre için herkesin bir kez daha düşünmesini istiyorum.

Lütfen değerli Eskişehir Halkı!  takım tutar gibi tarafı olduğunuz parti veya kişinin gözüyle olaya bakmayın. Eskişehirli olmanın ve ortak PAŞDAŞ VE ORTAK MENFAAT ÜZERİNDEN bu seçimlere yaklaşırsak sanırım hem KAYGILARIMIZ, hemde gelecek ENDİŞEMİZ daha da azalacaktır.

Eskişehir Kazansın!  Villalarda oturanlar değil Eskişehir’in alt gelir grubu, Eskişehir’in emekçileri, Eskişehir’in metrup ve kaderine terk edilmiş mahalleleri kazanacak. Şimdi hep birlikte BAŞARMAYA Var MIYIZ!

Eskişehir’de dev yatırımlar gerektiren bu yenilik ve çağdaş yapılaşmayı destekleyecek miyiz! Yoksa KADER mi diyeceksiniz? Şehri KADERİNE mi terk edeceksiniz? Haydi, hep birlikte ideolojik gözlükleri atalım. Mustafa Kemalin askerlerini, Kuvayı Milliye anlayışına sahip olan Cumhuriyetin temiz kalpli yürekli insanları! Eskişehir’i yeniden Kütahya’nın, Afyon’un önüne almaya varmısınız?

Gülşen Konserleri karın doyurmuyor!

Eskişehir kazansın isteyenler! Eskişehir spor kazansın isteyenler! Eskişehir’e değer katalım diyenler! Gün birlik günüdür.

İşte size bedavadan bir hizmetkâr! Namı değer Eskişehir evladı Nebi HATİPOĞLU!





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024