Vatandaş Alo Kalabak’tan Şikayetçi - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Vatandaş Alo Kalabak’tan Şikayetçi

Vatandaş Alo Kalabak’tan Şikayetçi
Yayınlama: 2 Ocak 2023 Pazartesi - 1.820
A+
A-

Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız tarihi geçmiş damacana skandalı sonrasında uzun süreli yaşanan su dağıtımı sorunu nedeniyle Kalabak Suyu kullanımı ciddi oranda düştü. Bir çok vatandaş suyu temin edemediği için diğer markaları kullanmak zoranda bırakıldılar.  

Kalabak su satışında bu süreç sonrasında SAKALARIN da ifadesiyle satış sayılarında ciddi düşüş yaşandı. 

Şuan sakaların yanı sıra Alo Kalabak sipariş hattı ile devam eden Kalabak Suyu satışında gelen şikayetlere göre sıkıntılar yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak detaylı şekilde bilgi aktaran vatandaş ise duruma tepki göstererek yaşanan sıkıntıların Kalabak Suyu markasına zarar verdiğinin altını çizerek kimsenin buna hakkının olmadığını belirtti.

Yaşanan sorun ile ilgili olarak vatandaşın sözleri aynen şöyle: 

KALABAK SUYU SİPARİŞ HATTI TAM BİR LAÇKA

 Son 1 aydır telefonla sipariş edilip evlere servis yapan Kalabak Su Dağıtıcı firması iyice laçka oldu. Sipariş vermek için (222 0 222) telefonu arıyoruz, 45 dakika boyunca kesintisiz müzik dinlettiler, "...şu anda müşteri temsilcimiz diğer müşterilerimizle ilgileniyor, lütfen bekleyin..!" gibi mesajla ve müzikle oyalıyorlar. Farklı günlerde defalarca oldu. 

Bazı günlerde ise şansınız varsa telefonda robosekretere  sipariş adedini tuşlayabiliyoruz. Sipariş vermekle iş bitmiyor. O gün sipariş verdiğin suyu bekliyorsun, tabii ki gelmiyor, ertesi sabah tekrar siparişi tazeliyorsun, o gün yine gelmiyor. Bu arada su gereksinimini marketten ufak ufak karşılıyorsun. Ertesi sabah tekrar telefonla arayınca şansına karşına canlı bir konuşan ilgili!!! çıkıyor. "...günlerdir su siparişi veriyoruz, bir türlü gelmiyor..!" dediğimizde bir seferinde "...dağıtıcı korona oldu, 1 hafta o bölgeye dağıtım yok..!" dedi kapattı, en son ise "... eleman yok, dağıtamıyoruz..!" ???

Konuyla direkt ilgisi olanlar..! Bana bakın, Kalabak Suyumuz, aynı EsEs gibi şehrimizin millî değeridir. Satışı, pazarlaması, hijyeni, insani ilişkilerine özen gösterilmesi, dikkat edilmesi gereken bir konudur. Böyle gevşek, hizmetle alâkası olmayan kişi veya şirketlerin elinde maskara, oyuncak olmayacak kadar DEĞERİMİZDİR... Elin oğlu taaa kilometrelerce öteden, Bursa'dan, Sapanca'dan su getiriyor, telefondan 1 saat sonra evimizde. Siz neden yerli ve milli suyumuza aynı özeni göstermiyorsunuz. Kârınız mı az geliyor, karnınız mı tok..? Kendinize gelin. Yap(a)mayacaksanız bırakın gereğiyle yapacak birisi yapsın..! 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024