Mihalıççık Mahalle yolları bakımsızlıktan dökülüyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Mihalıççık Mahalle yolları bakımsızlıktan dökülüyor

Mihalıççık Mahalle yolları bakımsızlıktan dökülüyor
Yayınlama: 5 Kasım 2022 Cumartesi - 1.179
A+
A-

Eskişehir genelinde yaşanan üst yapı sıkıntıları son yıllarda daha çok sorun olmaya başladı. Özellikle geçtiğimiz dönem ilçelerin bazı hizmetlerinin büyükşehir belediyelerine devredilmesinden sonra Eskişehir'de ilçelerdeki ve özellikle mahalle statüsündeki köy yolların bakımsızlıktan dolayı içler acısı halde. 

Sık sık eleştiriler geliyor olmasına karşın bu yollardaki sorunlar konusunda yeterli çalışmalar yapılmıyor. Yolların hali ise şehir merkezindeki sıkıntılara taş çıkarır nitelikte. 

Eskişehir'in dış ilçelerinin neredeyse tamamında ve merkeze bağlı mahallelerin de bir çoğunda yaşanan sıkıntılar sık sık sosyal medya mecralarında da dillendirilerek yetkililerden bu konuları çözmesi isteniyor. 

Her şey Malıç İçin isimli sayfada paylaşılan görüntülerde durumun ne kadar acil olduğunu bir kez daha gözler önüne serilirken şu ifadeler kullanıldı:

Mihalıççık ilçesine bağlı birçok Mahalle yolları yalnızlığa terk edilirken, Mahallerde yaşayan vatandaşlar yollarda ulaşımlarını güçlükle sürdürüyor Gece yolculuğu daha ağır oluyor yol çizgisi, yol kenarı reflöktörü ve Şev'lerin içi yol kenarlarının bir mt yakın ot olduğu, yolların adım başı çukur olduğu;

Vatandaşlar yolların durumuyla ilgili olarak Büyükşehir ve İlçe Belediyesi yetkililerine defalarca bilgi vermelerine rağmen henüz herhangi bir çalışma yapılmadığını öne sürdüler. Yetkililerin bir an evvel sesimize kulak vermelerini ve yollarımızın bakımının yapılmasını istiyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024