İşe Yaramasa da Dubalamaya Devam Ediliyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

İşe Yaramasa da Dubalamaya Devam Ediliyor

İşe Yaramasa da Dubalamaya Devam Ediliyor
Yayınlama: 2 Kasım 2022 Çarşamba - 1.362
A+
A-

Eskişehir'de trafik sorunun çözmek konusunda adeta yara bandı çözümler üretilmeye devam ediliyor. Kalıcı ve çözüm odaklı projeler geliştirmek yerine caddeler dubalarla dolduruluyor, kısa aralıklarla ışık sistemleri konuluyor. Ancak yaşanan sorun devam ediyor. 

En son Tarihi Odunpazarı Bölgesini yayalaştırma kararı alındıktan sonra kapatılan yolları kullanan araçlarda Atatürk Lisiseni önünü kullanmaya başlamış ve akşam saatleri ve sabah saatlerinde yaşanan yoğunluk daha da artmıştı. Bu sıkıntılar sonrasında yine kapalı kapılar ardından alınan kararlarla Eskişehir'deki bir kaç ana yoldan biri olan Yunusemre Caddesi'ne dubalar dizildi. 

Dün dubalar dizildikten sonra ise akşam saatlerinde yaşanan yoğunlukta bir farklılık meydana gelmedi.  Yunusemre caddesinin Deliklitaş kavşağı ve Atatürk Lisesi önündeki kavşağa çıkan taraflarına dubalar dizildi. Dubalar yol kenalarına parkları engelleyebilse de trafikte yaşanan yoğunluğa şimdilik bir katkısı yok gibi görünüyor. 

Eskişehir'in master bir güncel trafik planı olmaması yıllardır eleştirilmeye devam etse de maalesef mevcut iradenin bunu yerine getirmek gibi bir düşüncesi hala yok. Hala anlık alınan kararlarla hareket edilmeye devam ediyor ve bu gibi uygulamalar da genellikle çözümden çok sorunun daha da artmasından öteye gidemiyor. 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024