DİKKAT! Tramvay Seferleri Artıyor - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

DİKKAT! Tramvay Seferleri Artıyor

DİKKAT! Tramvay Seferleri Artıyor
Yayınlama: 8 Eylül 2022 Perşembe - 1.102
A+
A-

Eskişehir toplu ulaşım sisteminin yıllar önce omurgası haline getirilen tramvay sistemi özellikle ışık geçiş üstünlüğü nedeniyle trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Yeni hatların da süreç içinde eklendiğin tramvay sisteminin trafikle kesiştiği noktalarda alt ve üst geçit gibi çalışmalar yapılmadığı ve bunun yanında ışıkların tramvaylara göre ayarlanması nedeniyle şehir trafiği olumsuz etkileniyor.

Okullar Açılıyor Tramvay Sefer Sayıları Artırılıyor

Okulların açılması ile şehir içi trafiğine okul servisleri de eklenecek. Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi tramvay sefer sayılarının sıklaştırılacağını duyurdu. 

OKULLAR AÇILIYOR SEFERLER SIKLAŞIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2022-2023 eğitim yılı ile birlikte tramvay sefer saatlerinde düzenlemeye gidiyor. Buna göre ESTRAM tarafından tramvaylarda sefer saatleri sıklaştırılarak yoğunluğun azaltılması hedefleniyor.

Okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi çalışma programına geçen ESTRAM, okulların açıldığı 12 Eylül tarihi itibariyle tramvay seferlerini yeniden sıklaştıracak.

Okulların açılması ile birlikte yaşanabilecek yoğunlukların minimuma indirilmesi için sefer sıklıklarını arttıran ESTRAM, tramvay seferlerini düzenledi. Eğitim hayatına başlayacak öğrencilere başarılar dileyen yetkililer, tramvay sefer saatleri hakkında 11 Eylül Pazar günü itibariyle ESTRAM’ın web sitesi olan www.estram.com.tr adresinden hareket saatleri ve sefer sıklıklarının yayınlanacağını belirttiler.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024