Bunu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar - Eskişehir Balyoz Haber

Eskişehir Güncel

Bunu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Bunu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar
Yayınlama: 27 Ağustos 2022 Cumartesi - 1.142
A+
A-

Eskişehir büyükşehir belediyesinde işler iyi gitmiyor. Çalışanlar mutsuz, kurumların başlarında konuya hakim olmayan isimler daire başkanı..  Eski gibi önemli bir kurumda direksiyonun başındaki isim iletişim fakültesi mezunu..  Bir belediye çalışanının şu sözleri de aslında durumu özetler nitelikte " işten anlamaz telekom borusunu su borusu sanan daire başkanı mevcut"

1999 dan bu yana şehri yöneten ve o yıllarda göreve başlamadan verdiği sözlerden biri ise sorunsuz alt yapı ve üst yapı olan Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen yönetiminde çeyrek asıra yakın Eskişehiri yöneten kadro maalesef 1999 da verdiği sözlerin büyük bölümünü geçen süre boyunca yerine getirememiş..

Alt yapı beklentisi olan mahalleler yıllardır bu konuda hizmet beklerken alt yapı hizmeti sunan ESKİ kar elde ederek Büyükerşen'in tabiri ile kazanç elde ederek kapattığı yıllarda o fazla parayı bu hizmet bekleyen mahaller yerine belediyenin zarar eden şirketlerine aktarmayı tercih etmiş.

Geçtiğimiz aylarda işte bu hizmet bekleyen mahallerden Esentepe de alt yapı çalışmasına başlayan ESKİ "tavşan dağ doğurdu" misali hizmeti istediğine isteyeceğine pişman etmiş mahalle sakinlerini.. Dün sosyal medya da yer alan görüntüler pes artık dedirten türden. Yıllardır beklenen hizmeti bitirmedikleri gibi öncesini aratır bir hale getirip bırakmışlar mahalleyi. 

Yaşananlara tepki gösteren vatandaş şu sözlerle eleştiriyor: 

Esentepe Mahallesinin son hali bu durumda.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yağmur sularının tahliyesi için yapmış olduğu altyapı çalışması sonrası batırıp bıraktılar. Artık buralara asfalt atılması ve taş döşenmesi aylar sürer. En ufak yağmurda mahallenin her sokağı bu şekilde çamur olmakta. Belediye'ye edilen şikayetlerde muhattap da zaten bulamıyoruz.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024